biltjanst bargning i lidkoping 2560 x 1120 2

Vi söker bilbärgare Skaraborg

Är du teknik- och fordonsintresserad samt tycker om att hjälpa människor? Då är det här en tjänst för dig!

Om tjänsten

Som bilbärgare har du ett varierande arbete med allt från bärgningsuppdrag- och bilassistanstjänster till planerade transporter. Att arbeta som bilbärgare innebär att du varje dag möter människor som är i behov av hjälp.

Hos oss är det viktigt att ha roligt tillsammans, våga bjuda på sig själv och inte vara rädd för att göra fel. Vi är måna om att alla som arbetar hos oss får chansen att utvecklas, därför erbjuder vi internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter internt.

Om dig

För att trivas hos oss tror vi att du har ett stort intresse av fordon och teknik. Vi tror också att du är engagerad, flexibel, serviceinriktad och tar stort personligt ansvar.
Körkortsbehörighet C och YKB är ett krav.
Har du tidigare erfarenhet av bilbärgning är det meriterande men inget krav.

Om anställningen

  • Extra kvällar/helger/vid behov
  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Du utgår från hemmet
  • Rörlig lön

Om oss

Vi är ett växande familjeföretag verksamma inom bilförsäljning, bilverkstäder, biluthyrning och bilbärgning. Vi samarbetar med Viking bilbärgning och Avis biluthyrning i Skaraborg, Trestadsområdet och på Västkusten Biltjänst är återförsäljare av Peugeot och Hyundai i Lidköping samt Peugeot och Opel i Vara. Våra verkstäder är auktoriserade för våra egna varumärken samt servar alla övriga bilmärken.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Sök tjänsten
Stäng