biltjänst verkstad Lidköping vara

Nu söker vi nya bilmekaniker till Lidköping och Vara!

Det kanske är du?

Vi är ett företag som, med glädje och framåtanda, arbetar för att ständigt utvecklas och förbättras. Hos oss är det viktigt att ha roligt tillsammans, att man känner sig trygg och längtar efter jobbet på söndagar.

Vi söker dig som älskar bilar och som söker en ny utmaning i ditt yrkesliv. Vi söker 2 personer, en till vår anläggning i Lidköping och en till vår anläggning i Vara.

Förutom ett spännande jobb kommer vi även att utbilda dig internt. Vi ser att du inom 5 år är en fullt utbildad märkestekniker. Det viktigaste är att du vågar och är redo för något nytt. Vi är redo och kommer vara med dig hela tiden under resans gång.

Vi tror att du känner glädje över att arbeta som mekaniker och som tycker om att grotta ner dig i bilens problematik för att finna den bästa lösningen.

Som mekaniker inom Biltjänstgruppen har du möjlighet att påverka din individuella lönesättning och utveckling. Tillsammans skapar vi målbilder att arbeta mot.

Hos oss finns en bilverkstad med obegränsade möjligheter för dig som mekaniker!

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare.
Du kanske inte bor här i området och är sugen på att flytta? Vi hjälper till med både flytt och boende och kommer se till att du känner dig trygg och välkommen!

 


Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka din ansökan för Lidköpings anläggning till: joakim@biltjanst.se
Skicka din ansökan för Varas anläggning till: martin@biltjanst.se

Urval sker löpande.