P1136091

Intresseanmälan – Fordonstekniker Lidköping & Vara

Bilbranschen står inför en spännande teknisk utveckling och vi behöver förstärka våra verkstadsteam för att kunna fortsätta leverera förstklassig service. Vi letar efter dig som vill arbeta som  fordonstekniker i Lidköping eller Vara. Är du en noggrann person med hög arbetsmoral? Då tror vi tjänsten kan passa dig.

Om jobbet

Tillsammans med ditt team utför du felsökningar, service och reparationer av person- och transportbilar från våra nybilsmärken samt främmande märken då vi även är en Autoexperten verkstad. Du kommer även att göra fabriksnya bilar klara inför leverans.

Om dig

Vi ser att du har ett stort intresse av bilar och teknik.
Du har en fordonsteknisk utbildning alternativt flerårig dokumenterad erfarenhet som fordonstekniker.
Du är en person som gillar ordning och reda och är en positiv lagspelare som bidrar till god stämning i teamet.
B-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi är måna om att alla som arbetar hos oss får chansen att utvecklas, därför erbjuder vi internutbildningar och utvecklingsmöjligheter internt.
Förutom en utvecklande roll och ett härligt team erbjuder vi även friskvårdsbidrag upp till 3 000 kr per år, kollektivavtal, arbetstidsförkortning och personalrabatt.
Du blir en del av ett familjärt bolag där vi strävar efter att behålla den familjära känslan med korta och snabba beslutsvägar.

Om oss

Biltjänst är verksamma inom bilförsäljning, bilverkstäder, biluthyrning och bilbärgning. Vi är återförsäljare av Peugeot, Hyundai och Fiat Professional i Lidköping samt Peugeot och Opel i Vara. Våra verkstäder är auktoriserade för våra egna varumärken samt servar alla övriga bilmärken i samarbete med Autoexperten. Vi samarbetar med Avis biluthyrning och Viking bilbärgning i Skaraborg, Trestadsområdet och på Västkusten.

Om anställningen

  • Tillsvidareanställning
  • Tillträde enligt överenskommelse
  • Placeringsort: Lidköping eller Vara

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av servicemarknadschef Martin Karlson 0512-326 52
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Skicka din ansökan till martin@biltjanst.se eller sök via formuläret.

Skicka ansökan
Stäng

 

Så här säger några medarbetare om hur det är att jobba som bilmekaniker hos oss

”Jag valde att jobba hos Lidköpings Biltjänst då jag fick en mycket bra känsla för både VD och verkstadschefen vid arbetsintervjun. Företaget har en familjär känsla och sätter stor vikt vid en god sammanhållning och personlig utveckling.”

”I takt med att kunskapsnivån växer får man mer och mer ansvar, men i detta yrke blir man aldrig fullärd och det medför utbildningar för att kunna följa med i bilarnas utveckling. Tanken på att det alltid kommer nya system och komponenter gör att man ständigt får chansen att lära sig nya saker.”