Hyundai

Hyundai Motor Company byggde sin första bil 1967 och är idag Koreas största biltillverkare – och den femte största i världen med en försäljning på fem miljoner bilar per år. I staden Ulsan i Korea ligger världens största integrerade bilfabrik med kapacitet att producera cirka 1,5 miljoner bilar per år. I Sverige har Hyundai funnits sedan 1991 och mer än 150 000 Hyundai-bilar har sålts till svenska kunder. Kom in till Biltjänst idag för att provköra eller se våra modeller!

Hyundai i20

Hyundai i20

Som människor vill vi ta vara på varje ögonblick, inte minst i den tekniska utvecklingen. Vi på Hyundai skapar nya tekniska lösningar och säkerhetsfunktioner så att du kan njuta av varje ögonblick. Därför är helt nya i20 utrustad med den senaste tekniken, inklusive effektiva motorer och klassledande säkerhets- och uppkopplingsfunktioner.

Läs mer

Hyundai Ioniq

Hyundai Ioniq

Med kombinationen av el och bensin, samt uppgraderad design och nya funktioner är IONIQ Hybrid bättre än någonsin!

IONIQ’s design har blivit uppgraderad med en lång rad nya designelement som förstärker bilens exklusiva utseende. IONIQ Hybrids rena, aerodynamiska silhuett har designats för att optimera bilens sofistikerade look. Den dynamiska frontgrillen harmoniserar snyggt med LED-strålkastarna (beroende på version) och automatiska LED-varselljusen. Det ger ett mycket sofistikerat förstahandsintryck av bilen.

Läs mer

Hyundai Tuscon

Hyundai Tuscon

Helt nya TUCSON med sin revolutionerande design är en SUV som lämpar sig väl för alla slags underlag och terräng. Med en TUCSON har du möjlighet att dra tyngre last som t.ex. släp och husvagn. TUCSON är mångsidig och passar lika bra till fritiden som till arbetet. Det är inte konstigt att den är en av de bäst säljande SUV-modellerna i världen.

Läs mer