Hyundai

El? Laddhybrid? Liten och smidig? Sportig? Rymlig? – Hyundai har ett stort och varierat utbud. Kom in och provkör din nästa bil!


 

Ionic 5

Hyundai IONIQ 5

IONIC 5 är en innovativ elbil som bland annat har utsetts till Årets Bil 2021 av Auto Motor & Sport. Den har en futuristisk design, laddas blixtsnabbt från 10-80% på bara 18 minuter och har en imponerande räckvidd på upp till 507 km.

Läs mer

Nya KONA EV frilagd

Hyundai KONA Electric

KONA Electric är en helt elektrisk SUV med bekväm hög körposition och kaxig design. Ett populärt val med gott om plats för både bagage och passagerare. Den har en räckvidd på upp till 484 km och ett vridmoment på 395 Nm.

Läs mer

TUCSON PHEV 3 1

Hyundai Tuscon Plug-in Hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid har en samlad effekt på 265 hk, och möjlighet till körning på enbart el upp till 62 km med ett enkelt knapptryck. När elkraften är slut fortsätter du automatiskt på bensin.

Läs mer

Hyundai Privatleasing

Skala upp eller ner, köra långt för mindre medel eller kors och tvärs nästan helt ljudlöst? Hyundai privatleasing gör att du kan välja en bil som passar dig perfekt just nu, för vi vet att livet inte är en rak linje. Du får en ny bil, fylld med klassledande säkerhet, komfort och modern teknik – som är precis så rymlig, smidig eller laddad som du vill att den ska vara

 

Läs mer om Hyundai Privatleasing