Transportbilar

Vi har transportbilar för alla företag

Med ett brett utbud av modeller från Peugeot, Opel och Fiat Professional kan vi skräddarsy din transportbil utifrån just din verksamhets behov. De elektrifierade modellerna kommer starkt med längre räckvidder och är ett givet val för de företag som har en tydlig miljöprofil.

 

Prata bil och provkör var och när det passar dig bäst

Vi förstår att det kan vara svårt att få tiden att räcka till som företagare. Vi anpassar oss efter dig och kommer gärna till dig för demo och provkörning. Annars är du alltid välkommen till våra nybilsanläggningar i Vara och Lidköping.

 

Vi hjälper dig hela vägen

Det ska vara enkelt att köpa transportbil av oss. Därför erbjuder flera olika finansieringslösningar och möjligheten att hämta din bil utrustad med skåpinredning, alkolås och profilering.


 

 

200909 OPEL horizontal

Opel transportbilar kombinerar tysk kvalitet med hög prestanda. Med avancerade säkerhetssystem och flexibla lösningar får du en pålitlig affärspartner. Med ett brett utbud av modeller har du möjlighet att anpassa och utforma din transportbil eller skåpbil utifrån din verksamhets behov.

cmc19 c01 043 StoneGrey master

 

20 Vivaro jade white Pos3

 

VIVARO e Yellow right FlashCampaign RGB

 

Combo

En kapacitet på upp till ett ton, en lastvolym på 5,4 m3, två längder och två höjder gör Opel Combo till en klassledande affärspartner.

Läs mer

Nya Vivaro

Ta med dig företaget till Opels mobila kontor. Vivaro har de uppkopplingsmöjligheter som du behöver, 4 flexibla karosser, klassledande nyttolast och allt det bästa från Opels design.

Läs mer

Nya Vivaro – e

Branschens mest effektiva och flexibla skåpbil är nu helt elektrisk för utsläppsfri körning med val av batterier upp till en räckvidd på 330 km, förbättrade möjligheter för kontor och flexibla volymer för nyttolast.

Läs mer

cmc e pi22 e01 506

 

 

20 Movano halo silver Pos3

 

Nya Combo-e

Snart är det Sverigepremiär för den eldrivna transportbilen nya Combo-e – upptäck en helt ny kompromisslös elektrisk mobilitet för ditt företag.

Läs mer

Nya Movano

Nya Opel Movano är det perfekta tyska verktyget för alla dina transportuppdrag. Ny design med förstklassig lastfunktionalitet och toppmoderna funktioner för förarassistans som maximerar produktiviteten. Nu finns nya Opel Movano även tillgänglig med 100 % elektriska drivlinor.

Läs mer


Peugeot Horizontal Brand Logo Lock Up RVB WBG

Peugeot erbjuder ett brett utbud av transport och skåpbilar för att passa just ditt företags behov. Samtliga modeller kan skräddarsys och inredas så som du vill ha din transportbil. Allt för att du ska kunna fokusera på det du är bäst på – ditt yrke.

PEUGEOT PAR 2018 182 FR

2PK0F1AKAQB0A0B0 ZZZZZZZZ 0P420RFR 001 1

 

PEUGEOT BOX 2014 291 FR

 

Partner

PEUGEOT Partner har i över 20 år klarat de tuffa kraven från professionella användare tack vare en kvalitet som är en referens på marknaden, och PEUGEOT Partner med PEUGEOT i-Cockpit® kan nu erbjuda en körglädje och komfort som är helt ny i segmentet

Läs mer

 

Expert

PEUGEOT Expert har många fördelar som underlättar för dig och din verksamhet samt uppfyller dina krav på en bra transportbil. Med Peugeot Expert får du numera också friheten att välja mellan en diesel- eller eldriven motor.

Läs mer

 

Boxer

PEUGEOT Boxer är nu bättre, mer praktisk och mer robust än tidigare. Eftersom alla yrken kräver olika utrustning, så finns Peugeot Boxer i flera olika versioner och storlekar.

Läs mer

PEUGEOT PARTNER 2101STYP006

PEUGEOT EXP 2020 014 FR

 

PEUGEOT BOX 2014 291 FR

 

 

e-Partner

Upptäck Peugeots 100 % elektriska transportbil nya Peugeot e-Partner och dra nytta av alla fördelar med en elmotor. Med samma styrkor och volymer som versionerna med förbränningsmotorer uppfyller nya Peugeot e-Partner alla behov för ditt företag.

Läs mer

 

e-Expert

Upptäck skåpbilen nya PEUGEOT e-Expert och fördelarna med en 100 % eldriven motor. Vår eldrivna transportbil har lika mycket kraft som den med dieselmotor och den hjälper dig i ditt yrke samt uppfyller dina behov.

Läs mer

 

e-Boxer

Upptäck nya Peugeot e-Boxer – transportbilen som samlar alla egenskaper från versionen med förbränningsmotor och kombinerar med alla fördelar från en tyst elmotor.

Läs mer