Opel Grandland X Biltjänst Edition

– Välutrustad och bekväm till svårslaget pris

Moderna bilar innehåller avancerad teknik och all tänkbar bekvämlighet för att göra billivet lättare för oss människor, dock sticker prislappen gärna iväg samtidigt som utrustningslistan blir allt längre – tills nu. Biltjänst lanserar Opel Grandland X Biltjänst Edition – en högbyggd crossover med lång utrustningslista och kort pris.

Opel Grandland X Biltjänst Edition är en Sverige-unik modell som inte säljs någon annanstans i landet, med en begränsad upplaga av endast 25 exemplar. Med de flesta tekniska finesserna en modern bil förväntas ha kan du njuta av din Opel Grandland X Biltjänst Edition från start. Vad sägs om 360°-kamera med sensorer fram och bak, navigation, ventilerade lädersäten med minne, Apple CarPlay, full-LED med helljusautomatik och rattvärme.

Den högbyggda karossen gör insteget enkelt och bekvämt samtidigt som den höga markfrigången får tuffa underlag att bli en enkel match. Under huven sitter en smidig men stark motor på 130 hästkrafter som tillsammans med den 8-stegade automatlådan levererar en mjuk och bränsleeffektiv gång.

Kort sagt, Opel Grandland X Biltjänst Edition är en unik bil med ett unikt pris, din för endast 254.900:-. Välkommen till Badhusgatan 28 i Vara! 

 

 

KAMPANJPRIS
254.900:-


Ordinarie pris: 333.200:-
Paketrabatt 78.300:-

IMG 0882

IMG 0930 1

IMG 0713

IMG 0831