Företag

Transportbilar och skåpbilar för alla företag

Letar du efter en mindre skåpbil med plats för det mest nödvändiga?  Eller behöver du en större transportbil för att göra det du är bäst på? 
Med ett brett utbud av modeller från Peugeot, Opel och Fiat Professional kan vi skräddarsy din nästa arbetsbil utifrån just din verksamhets behov. Just nu kommer de elektrifierade modellerna starkt med både längre räckvidder och högre dragvikt.

Vi byter även in och säljer begagnade transportbilar från övriga varumärken.

Prata bil och provkör när det passar dig bäst

Vi förstår att det kan vara svårt att få tiden att räcka till som företagare. Vi anpassar oss efter dig och kommer gärna till dig för demo och provkörning. Annars är du alltid välkommen till oss i Vara och Lidköping

Vi hjälper dig hela vägen

Det ska vara enkelt att köpa transportbil av oss. Därför erbjuder flera olika finansieringslösningar och möjligheten att hämta din bil utrustad med skåpinredning, alkolås och profilering.

Carl Johan Hellqvist företagssäljare transportbilar

Kontakta

Carl-Johan Hellqvist, Företagssäljare

Ring Carl-Johan

0510 – 287 95​

Maila Carl-Johan

carl-johan.hellqvist@biltjanst.se

Har köpt en del bilar genom åren av olika handlare i riket. MEN det bemötandet & servicen jag fick av Carl-Johan Hellqvist är något utöver det vanliga. Är mer än nöjd med bilen jag köpte och priset jag fick i inbyte. Hatten av för Carl-Johan.

Andrè

Sjöholms Plåtslageri köper elektriska transportbilar av Biltjänst

Hör Johan Jondell, ägare av Sjöholms Plåtslageri, berätta varför han väljer att byta ut sin fordonsflotta mot elektrifierade transportbilar samt varför han vände sig till Biltjänst.

Utvalda kampanjer Transportbilar och Skåpbilar

Varför vänta? Samtliga bilar finns för omgående leverans

Kontakta mig